OverOVER


De immens populaire app ‘De Slimste Mens ter Wereld’ kan je downloaden op zowel de Android play store als op de Apple app store. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk vragen zo snel mogelijk juist te beantwoorden, en dit verspreid over vijf verschillende rondes. 

De slimste Mens ter Wereld antwoorden voor de app van Google (Android) Play store en Apple (IOS) app store

We doen ons best om zoveel mogelijk antwoorden op deze site te zetten zodat je in een mum van tijd al je vrienden kan verslaan, en misschien zelfs in de top tien wereldranglijst terecht komt die dan wekelijks op de officiële Facebookpagina wordt gepost!

Instructies: De site is ingedeeld in 5 pagina’s, elke pagina komt overeen met een bepaalde ronde: 3-6-9 ronde, open deur, puzzel ronde, ingelijst en de Finale. Indien je een vraag zoekt van een bepaalde ronde, klik je op de desbetreffende pagina om alle mogelijke vragen en antwoorden te bekijken. indien je snel binnen het tijdslimiet een antwoord probeert te zoeken kan je handig gebruik maken van de zoekfunctie van je browser, door de knoppen Ctrl+F ingedrukt te houden. Nadien kan je een sleutelwoord van je vraag intypen zodanig dat je automatisch naar je desbetreffende vraag met antwoord wordt doorverwezen en voila het juiste antwoord overtypen en je bent klaar! hieronder een voorbeeld. Je kan ook de zoekfunctie gebruiken op je smartphone, door tussen je opties naar de knop ‘Zoeken op pagina’ of dergelijke te klikken.
de vraag die je krijgt:   Welke popgroep had een kanjer van een hit met ‘Hotel California’?
Ctrl + F indrukken en typen : ‘Hotel California’
doorverwezen naar de vraag met het antwoord
Welke popgroep had een kanjer van een hit met ‘Hotel California’?
The Eagles

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen